SKDD en DEV Doorn samen op Tuilland

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Kinderopvangorganisatie SKDD en voetbalvereniging DEV Doorn gaan hun samenwerking intensiveren. Met een nieuw sportcomplex medio 2012 in het vooruitzicht gaan zij exclusieve afspraken maken om sport, spel en bewegen in de buitenschoolse opvang een grotere rol te geven.

De samenwerking werd vorige week beklonken door het tekenen van een gebruikersovereenkomst met de Beheersstichting Tuilland, de eigenaar van de nieuw te realiseren sportaccommodatie.

DEV Doorn voorzitter Marco Mud is zeer content met de hernieuwde samenwerking: ,,Voor ons is SKDD de ideale partner. Ons gezamenlijke doel is kinderen te laten genieten van sport en bewegen. Het is niet meer dan logisch om samen gebruik te maken van het nieuwe clubgebouw en het aan te leggen kunstgrasveld.''

SKDD-directeur Renée Neuteboom: ,,Op de dinsdag- en donderdagmiddag gaan nu kinderen van onze bso-locaties naar Tuilland voor een sportclinic. Dit is echt een schot in de roos. Kinderen en ouders zijn er zeer blij mee. Het ligt dan ook voor de hand om samen met DEV Doorn hierin verder te investeren. Met de nieuwe faciliteiten gaan we de sport BSO een flinke kwaliteitsimpuls geven."

De beheersstichting Tuilland wordt eigenaar van het nieuwe clubgebouw en verdere opstallen. Bestuurslid John Veldhuizen is blij met SKDD en DEV Doorn als vaste huurders: ,,Bewegen en sporten is voor jong en oud van groot belang. Het nieuwe Tuilland biedt de Doornse gemeenschap dadelijk geweldige faciliteiten in een mooie omgeving. Met deze twee partijen kunnen we aan deze missie invulling geven en - niet onbelangrijk- Tuilland optimaal benutten."

advertentie
advertentie