DEV heeft het verlies tegen Delta Sports aan zichzelf te wijten

8 december 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Delta Sports, 2-0 Delta Sports, 2-1 Ricardo van Amerongen, 3-1 Delta Sports

DOORN - Op basis van een slechte eerste helft verloor zaterdag derdeklasser DEV de uitwedstrijd tegen Delta Sports met 3-1. DEV trainer Michel van Aken:" We speelden de eerste helft zonder enige bezieling en strijd en duels werden vaak niet of veel te laat aangegaan. Dat neem ik mijn ploeg absoluut kwalijk." Die lakse instelling betekende in de 10e minuut de 1-0 achterstand voor DEV, dat ook daarna bleef volharden in futloos voetbal. Met een 2-0 ruststand ging de Doornse formatie aan de thee en drukte van Aken zijn spelers op het hart om er in de tweede helft in ieder geval wat van te maken en meer strijd te leveren. Dat hielp, want in de 55e minuut schoot Ricardo van Amerongen voor DEV de aansluitingstreffer binnen en was Doorn in ieder geval voetballend weer bij de les.Maar met een derde treffer voor de thuisploeg in de 80e minuut was de wedstrijd gelopen en had DEV die nederlaag met name aan zichzelf te danken op basis van het vertoonde spel in de eerste vijfenveertig minuten.