Koffieconcert verzorgt door gitaarduo

25 november 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - In de Sint Petrus' Banden kerk in Driebergen wordt op zondag 4 december het maandelijkse koffieconcert verzorgd door het gitaarduo Laura Fraticelli en Johannes Möller. De jeugdige in Engeland en Nederland opgeleide Zweedse gitarist en componist Johannes Möller is bezig aan een indrukwekkende internationale concert-loopbaan. Hij is in diverse landen onderscheiden met prestigieuze prijzen.

Hij was in Driebergen twee keer eerder te beluisteren en heeft toen met zijn charmante verfijning veel indruk gemaakt. Ditmaal speelt hij samen met zijn levensgezel, de Braziliaanse gitariste Laura Fraticelli, die ook al ruimschoots haar sporen verdiend heeft op de concertpodia van de wereld. Ze bieden een veelzijdig programma met virtuoze 19e eeuwse muziek en ook enkele verrassende eigen composities.

Het Koffieconcert vindt plaats op zondag 4 december om 12.30 uur in de kerk van Sint Petrus' Banden aan het Kerkplein op Rijsenburg. De kerk is vanaf 12.00 uur open. Voorafgaand aan het concert wordt (gratis) koffie geschonken in het parochiehuis, schuin achter de kerk. Toegangskaarten bij de ingang van de kerk: € 12,-. Voorverkoop op de Traaij bij Boekhandel Baas en CD-Artline.

advertentie
advertentie