FOX sponsort Amerongs zaalvoetbalteam

7 november 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Door de inzet van een aantal enthousiaste vrijwilligers is de Amerongse zaalvoetbalcompetitie (ZVTA) het afgelopen jaar sterk in populariteit toegenomen. Inmiddels zijn er maar liefst 24 teams actief binnen de diverse competities van de ZVTA.

Voor de ZVTA is een stijlvolle en strakke website (www.zvta.nl) ontwikkeld waarop zelfs voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden bekeken kunnen worden. Daarnaast kunnen ook alle statistieken en overige informatie over de diverse competities hierop gevonden worden.

Deze positieve ontwikkelingen zijn voor Walter Vos van Fox Accountants & Belastingadviseurs de reden geweest om een Amerongs vriendenteam te gaan sponsoren. Dit team speelde de laatste jaren sponsorloos als Rode Ster Amerongen in de plaatselijke zaalvoetbalcompetitie, maar zijn met ingang van het seizoen 2011-2012 dus te bewonderen in de schitterende, groen-zwarte tenues van Fox.

Vooralsnog lijken de nieuwe tenues ook voor succes te zorgen. Met 7 punten uit de eerste 3 wedstrijden draait Fox bovenin mee in de eerste klasse A. Doelstelling blijft echter een plek bij de eerste 4, waarmee ook voor volgend seizoen een plek in de eerste klasse gewaarborgd wordt.

(Staand van links naar rechts: Neal van Dreven, Walter Vos, Anton van Spronsen, Ries Berkhof, Jaap Donker, Dicky van Kuilenburg. Gehurkt van links naar rechts: Hans van Walsem, Martijn Baars, Martijn van Brenk, Pieter van de Grift, Henk van de Voort.)

advertentie
advertentie