Luid applaus voor spelers HDS C1

16 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Onder luid applaus werd de spelers van HDS C1 na de wedstrijd tegen Houten uitgeleide gedaan. Waren zij in de aanloop van de competitie, in de eerste oefenwedstrijd tegen dezelfde opponent, volstrekt kansloos van de bekende mat geveegd (0-8 verlies), op de zaterdag voor de herfstvakantie toonden de Leersumse voetballers echt karakter en verrasten daarmee de spelers uit de VINEX-gemeente net onder Utrecht. HDS C1 had zelfs het betere van het spel en was, zoals dat zo mooi heet, eigenlijk wel de bovenliggende partij.

Vele toeschouwers, maar met name die met een Leersums hart, hebben genoten van het spel van HDS. Sterk in de combinatie, vol van geestdrift, werklust en creativiteit.

Ook al stonden ze in de rust met 0-1 achter, de woorden van het coachende duo, Bram Verbruggen en Pim Brouwer, waren desondanks zeer lovend. Het vertrouwen was er immers en het aanvallende, goed geregisseerde spel zou ongetwijfeld zijn vruchten afwerpen. Zo geschiedde. Binnen twee minuten na aanvang van de tweede helft stond een gelijke stand op het scorebord. HDS C1 bleef het beste van het spel houden, ook toen een geluksgoal van Houten hen weer op achterstand zette. De meer dan terechte gelijkmaker bracht het enthousiaste publiek in vervoering en zelfs op de banken. Het spel leverde HDS C1 net niet de drie punten op die ze wel verdiend hadden. Het team staat na dit gelijke spel op de gedeelde eerste plaats. Het begeleidingsteam van de Leersumse voetballers was na de wedstrijd vol lof.

Een andere vorm van hulde ging uit naar de sponsoren van HDS C1. Voor de wedstrijd van HDS C1 tegen Houten werden zij bedankt voor de sponsoring van de nieuwe tenues, trainingspakken en tassen. Het betrof hier Schildersbedrijf Cees van Viegen, Onderhoudsbedrijf Jan van Vulpen, Roy van Houdt Schilderwerken, Loodgietersbedrijf Dennis Rademaker en Rik Meeuwisz Electra. De bidons zijn van Theo Deur Financiële Dienstverlening. Met de sponsoren toastte het begeleidingsteam van HDS C1 vlak voor de wedstrijd op een vruchtbare samenwerking en een succesvol seizoen. De uitslag van de wedstrijd, anderhalf uur later, was het eerste voorzichtige bewijs hiervoor.