Ruime overwinning voor HDS tegen naaste concurrent Vreeswijk

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

1-0 Wilco Van Drie, 1-1 Vreeswijk, 2-1 Mark van Woudenberg, 3-1 Rudi Hack, 4-1 Wilco van Drie, 5-1 Rudi Hack, 5-2 Vreeswijk, 6-2 Wilco van Drie.

LEERSUM - In een wedstrijd waarin opponent Vreeswijk met name in de tweede helft volledig werd overklast, won HDS afgetekend met 6-2. Een goede start van de ploeg van trainer Jan van Dalem betekende al in de 8e minuut de 1-0. Maar vervolgens verslapte de ploeg en moest in de 26e minuut toezien hoe Vreeswijk de gelijkmaker binnenschoot. Maar vanaf dat moment was er maar een ploeg die de wedstrijd dicteerde en dat was HDS dat voor rust nog op een 2-1 voorsprong kwam. Na rust begon de doelpunten machine van de thuisploeg pas goed te lopen en werd Vreeswijk volledig onder de voet gelopen. Met doelpunten van twee keer Hack en twee keer van Drie kwam HDS op een 6-1 voorsprong en moest nog eenmaal een verdwaalde treffer van Vreeswijk toelaten. Met een eindstand van 6-2 en een hattrick van Wilco van Drie, verstevigde de ploeg van Jan van Dalem de koppositie op de ranglijst in zondag vierde klasse. Van Dalem:" Een compliment voor de gehele ploeg. Als we dit niveau kunnen vasthouden, dan hoeven we voor niemand angst te hebben. Een klasse wedstrijd met ook nog eens een hoge amusementswaarde voor de supporters."