Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers voor natuuractiviteiten

13 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Natuurmonumenten heeft op de Heuvelrug een beheerkantoor midden in de Kaapse Bossen bij Doorn. Er wordt gewerkt aan het beheer en onderhoud van de Kaapse Bossen, het organiseren van natuuractiviteiten en het geven van educatie aan (school)kinderen en volwassenen. Natuurmonumenten werkt hierbij samen met vrijwilligers. In de regio Utrechtse Heuvelrug is Natuurmonumenten op zoek naar meer vrijwilligers. Voor wie graag buiten in de natuur is en het leuk vindt om natuurkennis over te brengen, zijn bij Natuurmonumenten voldoende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten werken mee aan het begeleiden van natuurexcursies voor volwassenen en kinderen. Daarnaast verzorgen ze educatieprogramma's in het bos voor de scholen in de regio. Schoolklassen komen op bezoek in het bos en vrijwilligers begeleiden ze met opdrachten en spellen in de natuur.

De vrijwilligers zijn flexibel inzetbaar voor dit soort activiteiten, zowel door de week als in het weekend en hebben affiniteit met natuur en jeugd.

Aanmelden bij Natuurmonumenten kan door contact op te nemen met Susan Claessens (susanclaessens@hetnet.nl of 06-12953737).

advertentie
advertentie