SVMM heeft ondanks verlies weer vertrouwen in eigen kunnen

23 september 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Vianen, 0-2 Vianen, 1-2 Stefan Prij

MAARN - Ondanks het 1-2 verlies tegen Vianen, heeft SVMM toch weer het vertrouwen in eigen kunnen terug gevonden. Na twee zware nederlagen op rij had SVMM trainer Fred Veenstra zijn ploeg op eenn aantal posities aangepast, wat tegen Vianen zeker zijn vruchten afwierp. SVMM controleerde lange tijd de wedstrijd maar zag toch uit een corner van Vianen in de 15e minuut van de eerste helft de bal achter doelman Richard van Laar verdwijnen. Een tegenvaller voor de op dat moment goed spelende Maarnse formatie. In het verdere verloop van die eerste helft controleerde SVMM weliswaar de wedstrijd, maar slaagde er niet in om voor rust de stand gelijk te trekken. Ook bij aanvang van de tweede helft een goed voetballend SVMM dat veel in balbezit was en ook diverse kansen wist te creëren. Maar ook nu weer kreeg Maarn in de 80e minuut de kous op de kop en kwam op een 0-2 achterstand. Alhoewel een striemend schot van Stefan Prij op de rand van de zestien de 1-2 betekende bleef het vervolgens, ondanks kansen op de gelijkmaker, bij die eindstand. SVMM lijkt ondanks dit ongelukkige verlies op de goede weg terug en beschikt weer over het broodnodige zelfvertrouwen.