Driebergse Esmée heeft hoofdrol in musical Jungle Book

12 september 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN/AMERONGEN - Esmée Dekker (17) uit Driebergen heeft één van de vrouwelijke hoofdrollen in de musical Jungle Book weten te bemachtigen. Zij mag 22 keer in de huid van Kiran (de beste vriendin van Mowgli) kruipen. Ook de Amerongse Soraya van Stein Callenfels (14) heeft een plekje in de musicalcast weten te bemachtigen.

In december 2010 deden 450 jongeren uit heel Nederland auditie voor Jungle Book de musical. Slechts 30 jongeren tussen de 13 en 21 jaar werden geselecteerd. De talenten krijgen iedere week 6 uur les van bekende namen uit het musicalvak. Jungle Book de musical is een swingende, vrolijke musical met vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en natuurlijk het mensenjong Mowgli. De musical is een productie van de musicalschool FanWork. Op zaterdag 24 september is de première in het Fulcotheater in IJsselstein.

Esmée Dekker

De Driebergse Esmée is in 2008 bij FanWork begonnen, nadat ze een workshop bij DJ Jansen en Joost de Jong had gevolgd. Ze speelde diverse hoofdrollen bij FanWork in de musicals Aladdin (2008), Pocahontas (2009) en De Klokkenluider (2010). Vanaf september start Esmée met haar opleiding op de Frank Sanders Academie in Amsterdam. Esmee: ,,Jungle Book is echt een super toffe musical! Veel dans spektakel, gekke dieren en mooie liedjes. Je wordt echt meegesleept in het jungle avontuur."'

Soraya van Stein Callenfels

De Amerongse Soraya volgde op jonge leeftijd een beginnerscursus bij FanWork. In 2009 deed ze auditie voor De Klokkenluider van de Notre Dame en werd aangenomen. In 2011 is de 14 jarige Soraya te zien in Jungle Book de musical. Soraya: ,,Jungle Book is een super leuke, swingende musical. ''

De twee meiden kunnen niet wachten op de grote première die op zaterdag 24 september plaatsvindt. Meer informatie over de musical is te verkrijgen via www.fanwork.nl/junglebook of via 030 - 686 69 11. Jungle Book de musical is te zien in IJsselstein, Baarn, Hoofddorp, Barneveld en Nieuwegein. Kaarten kosten zijn er vanaf € 17,-.

advertentie
advertentie