Gezelligheid tijdens Kunstroute Maarn

3 juni 2011 om 00:00 Nieuws

Op 7 locaties in Maarn en 1 in Maarsbergen zijn werken van maar liefst 20 kunstenaars te zien. Met schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken, fotografie, sieraden, glaskralen en tuinbeelden is de diversiteit enorm. De kunstenaars komen overwegend uit Maarn, maar bezoekers zullen ook verrast worden door enkele gastexposanten bijvoorbeeld bij Nand’ART’a en Perron 3.

MAARN - Mooi weer wordt er voorspeld voor de kunstenaars die op 4 en 5 juni hun deuren openen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Bij Perron 3 zijn de gevoelige aquarellen van Anne-Clair Alta een trekpleister, terwijl Nand’ART’a Cornelie van der Burg (beelden en schilderijen van olieverf), Ditte van Halteren (demonstratie glaskralen maken, sieraden) en Toos Vos (bronzen beelden) heeft uitgenodigd. Laatstgenoemde zal na de zomer zelf een eigen atelier starten op de Kapelweg in Maarn.

Zaterdag 4 en zondag 5 juni is men vanaf 12.00 uur van harte welkom op de Stationsweg 1 (Perron 3), Kapelweg 16 (Nand’ART’a), Planetenbaan 9 (‘t Vosje/Peter Wijnen) en 32 (Blue Nose), Groenlinglaan 82 (Jeannette de Meijier), Dennenlaan 14 (Dorien Schults) en 17 (Marion Buijink) in Maarn en Altena 4 (Erik Wuthrich) in Maarsbergen.

u Details zijn te vinden op de website www.kunstroute-heuvelrug.nl.

Mijpe

Buiten de route om houdt Mijpe beide dagen open atelier van 13.00-17.00 uur in de Koepel van Stoop. Daar zijn de werken te zien die zij speciaal heeft gemaakt voor haar exposities op het North Sea Jazz festival in Ahoy Rotterdam. De schilderijen zijn een eerbetoon aan een aantal optredende artiesten. De opening van deze show is op 6 juli. Zie voor meer informatie www.mijpe.nl.

advertentie
advertentie