1-0 Wilco van Drie, 2-0 Ali Alkan

26 mei 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In de eerste wedstrijd van de nacompetitie deed SVL op eigen terrein goede zaken. Met een 2-0 zege werd tweedeklasser UVV naar huis gestuurd. Daar zag het in het eerste kwartier van de wedstrijd zeker niet naar uit. De Langbroekers speelden uiterst nerveus en hadden moeite om in het eigen spel te geraken. Geleidelijk aan ontdeed de ploeg van trainer Jan Gaasbeek zich van die nervositeit en kwam het in de 30e minuut van de wedstrijd op een 1-0 voorsprong door een treffer van de -komend seizoen naar HDS vertrekkende- snelle vleugelspits Wilco van Drie. Hoewel SVL tot aan de pauze nog een aantal prima kansen creëerde, bleef het tot aan het rustsignaal bij de 1-0 voorsprong voor Langbroek. Na de thee speelde SVL absoluut beter. In de 60ste minuut spatte een strak schot van aanvoerder Bob van Leeuwen op de paal uiteen. Naarmate de wedstrijd vorderde, sloeg de vermoeidheid bij de thuisploeg toe, wat opponent UVV de gelegenheid bood om het initiatief over te nemen. In de negende minuut van de extra tijd kwam echter SVL toch via Ali Alkan op een 2-0 voorsprong; de bevrijdende treffer voor een vermoeid ogend SVL.