2-0 in eerder wedstrijddeel, 2-1 SVMM, 3-1 DVSU, 4-1 DVSU

21 april 2011 om 00:00 Voetbal

MAARN - De Maarnse zaterdag vierdeklasser SVMM speelde in Utrecht het restant van de twee weken geleden gestaakte wedstrijd tegen DVSU, vanwege de ernstige blessure van SVMM-doelman Bas Langeveld. Met nog ruim een helft te spelen en een 2-0 achterstand maakte Maarn zich op om die achterstand weg te werken. Met na een minuut of acht voetbal in de tweede helft de aansluitingstreffer voor SVMM (2-1), leek die opzet ook te gaan werken. DVSU werd met de rug tegen de muur gedrukt en Maarn creëerde tal van kansen, maar de gelijkmaker viel niet. In plaats daarvan was het DVSU dat de voorsprong kon uitbreiden naar 3-1. Een geweldige domper voor de ploeg van trainer Fred Veenstra. Naarmate de tweede helft vorderde, kreeg SVMM steeds minder geloof in een positieve wending van de teleurstellende achterstand. Tot overmaat van ramp viel kort voor tijd de 4-1 en was de wedstrijd voor SVMM over en uit. Een rode kaart voor Simon Veldhuizen en het verlies van drie punten was alles wat SVMM resteerde. Aanvoerder Jacob v/d Essenburg: ,,Eigenlijk hadden we de wedstrijd twee weken geleden al verloren.’’