1-0 FZO, 1-1 Johan Klomp, 2-1 Pieter Muller, 2-2 FZO, 2-3 FZO, 2-4 FZO

31 maart 2011 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Hoewel DVSA in de eerste 45 minuten het betere van het spel had, liet de ploeg van trainer Harald Valkenburg het na rust volledig afweten en verloor het op eigen terrein met 2-4 tegen FZO uit Zeist. De Zeistenaren waren naar Amerongen afgereisd met slechts één bedoeling: ballen tegenhouden. In de beginfase kwamen de gasten er eigenlijk niet aan te pas. DVSA was de voetballende ploeg. Des te zuurder dat DVSA in de 25e minuut, geheel tegen de verhouding in, 0-1 achter kwam te staan. Maar de ploeg toonde karakter en kwam in de 30e minuut langszij (1-1). In de 40e minuut was het weer raak en kwam DVSA op een verdiende 2-1 voorsprong. Met vervolgens twee afgekeurde doelpunten en een schot op de paal had de thuisploeg halverwege de wedstrijd op een veel ruimere voorsprong moeten staan. In de tweede helft ging het helemaal mis. Gemaakte afspraken in de rust werden niet nagekomen en DVSA zakte terug naar een bedenkelijk niveau. Het werd op alle fronten afgetroefd, zag toe hoe keeper Bastiaan Veldhuis met rood het veld moest verlaten (vervanger Martijn Brink) en keek kort voor tijd tegen een 2-4 achterstand aan. Een achterstand die de ploeg niet meer te boven kwam