Dress for Less beurs in De Weistaar

10 maart 2011 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - Loes van Hees uit Maarn en Joke van Ginkel uit Woudenberg - van de L&J Art Company - organiseren op dinsdag 15 en woensdag 16 maart Dress for Less, de grootste tweedehands kledingbeurs van Midden-Nederland. De beurs wordt gehouden in De Weistaar, Rottegatsteeg 6 te Maarsbergen.

Beide dames zijn bekend met de organisatie van grote evenementen. Zo tekenen zij met hun bedrijf L&J Art Company ook voor de organisatie van de Winterfair, die jaarlijks vlak voor Kerstmis in kaasboerderij De Weistaar plaatsvindt. Voor Dress for Less hebben zij ruim vijftien standhouders gestrikt. De standhouders zijn eigenaren van tweedehands kledingzaken uit heel Nederland.

De dames geven Dress for Less met verschillende activiteiten extra cachet. Zo is Ada de Groot van www.balansinkleur.nl aanwezig voor het geven van een kleuradvies. Verder verzorgt Clarks Haarmode uit Woudenberg haaradviezen. Als derde geven Dorien van Egdom en Joke van Kooten kledingadviezen. Ook twee mannequins zullen herkenbaar aan de paraplu’s over de beurs flaneren.

,,Hopelijk doen bezoekers hiermee leuke ideeën op. Het gaat erom dat zij een leuke dag uit hebben”, zegt Loes van Hees. Zelf zeggen beide dames ook veel plezier te hebben wanneer zij zelf zoeken naar tweedehands kleding. ,,Wij zien het als een erg leuke sport met als leuke bijkomstigheid dat je er geld mee uitspaart. Soms moet je wat langer zoeken, maar dan ben je wel dubbel zo blij met dat leuke jasje of die trendy broek.”

Dress for Less vindt plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 maart van 10.00-17.00 uur.

De entree bedraagt € 4,50. Kijk voor meer informatie op de website www.dressforless.nu.

advertentie
advertentie