1-0 Ivar van Dinteren, 2-0 Jack Kastelein

3 maart 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - Ook dit weekeinde stond eersteklasser SVL met lege handen. Ditmaal verloor de ploeg van trainer Jan Gaasbeek met 2-0 de uitwedstrijd in en tegen Breukelen. Van meet af aan waren de Langbroekers de betere ploeg, maar net als in de duels daarvoor, verzuimde SVL de vele kansen om te zetten in doelpunten. In het eerste half uur van de wedstrijd had Langbroek eigenlijk al ruim op voorsprong moeten staan gezien het scala aan mogelijkheden. Met name Ali Alkan en Barry van Leeuwen zagen hun doelpogingen gestopt door de uitstekende Breukelen-goalie. Met 0-0 gingen beide ploegen dan ook aan de thee. Na rust volgde een gelijkopgaande strijd, waarin met name SVL-doelman Geert Willem Merkens zich diverse malen goed onderscheidde met knappe reddingen. In de 70ste minuut was het Breukelen dat geheel tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong kwam door Ivar van Dinteren. In de 75ste minuut was het weer Alkan die een dot van een kans niet wist te verzilveren. In een alles of niets-slotoffensief probeerde SVL de stand nog om te buigen, maar in plaats daarvan viel in de 90ste minuut het tweede doelpunt voor de thuisploeg en zo miste Langbroek weer de broodnodige punten.