0-1 Joey van Schoonhoven

10 februari 2011 om 00:00 Voetbal

DOORN - In de strijd om de prijzen liet DEV tegen hekkensluiter Dalto geen gaten vallen. Met een 0-1 overwinning in Driebergen werd de Doornse formatie de nieuwe koploper in de zaterdag vierdeklasse. De eerste helft van dit treffen kende eigenlijk nauwelijks enig wapenfeiten. Hoewel beide ploegen wel enige mogelijkheden creëerden, was er van grote kansen geen sprake en had met name DEV in de eerste helft moeite met het spel van Dalto, dat de ruimtes klein hield.

In de tweede helft waren er duidelijk twee anders ingestelde ploegen. Dalto oefende meer naar voren uit en DEV ontregelde meer en meer het spel van Dalto. Maar net als in het eerste bedrijf bleven kansen lange tijd onbenut en speelden de weersomstandigheden steeds nadrukkelijker een rol. De wedstrijd werd grotendeels op het middenveld uitgevochten. In de 70ste minuut kwam dan eindelijk de openingstreffer voor DEV door Joey van Schoonhoven. Ondanks de goede wil van de thuisploeg zat de aansluitingstreffer er niet meer in, waardoor Doorn twee kostbare punten binnenhaalde en Dalto weer tegen pijnlijk verlies aanhikte, en dat in de strijd tegen degradatie.