0-1 Pieter Hegger, 0-2 Rick Andeweg, 0-3 Gerben Veldhuijsen, 1-3 Bunnik

23 september 2010 om 00:00 Voetbal

DOORN - Door een 1-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen Bunnik blijft het Doornse DEV koploper in de vierde klasse. DEV-coach Michel van Aken: ,,Gezien het resultaat ben ik een tevreden trainer, maar gezien het vertoonde veldspel ben ik absoluut ontevreden.’’ In een matige eerste helft -waarin DEV eigenlijk nooit haar spelniveau behaalde- was tot ver in blessuretijd van enig opwindend voetbal geen sprake, alhoewel Bunnik een opgelegde kans liet lopen. Pieter Hegger tikte uiteindelijk kort voor het rustsignaal tot opluchting van alles en iedereen van DEV de 0-1 binnen. Na rust kwam een feller spelend Doorn in de 50ste minuut op 0-2 door een doelpunt van Rick Andeweg, die vanuit de rebound raak schoot. Nog geen vijf minuten later nam Gerben van Veldhuijsen de derde treffer van DEV voor zijn rekening. Doorn kwam zo op een geruststellende 0-3 voorsprong, maar vervolgens verviel DEV weer in het spelletje wat het de eerste helft etaleerde. Zodoende moest het team toezien hoe Bunnik in de 65e minuut op 1-3 kwam. Daar daar bleef het vervolgens ook bij, hoewel het qua veldspel allemaal niet geweldig was. Komende zaterdag is Dalto in Doorn de tegenstander van koploper DEV.