Amerongse chansonnier Ronald Naar in Beauforthuis

27 oktober 2019 om 14:57 Podiumkunsten Deel je nieuws

Het programma zal gebaseerd zijn op de voorstelling ‘L’oeil du Cyclone’.  Met deze interactieve voorstelling speelde Ronald Naar deze zomer een maand lang op het theaterfestival in Avignon. Een mélange van Franse chansons (o.a. Brel, Aznavour en Fugain). Daarnaast een doorlopend verhaal en aansprekende ‘wereldliederen’ die iets met zijn (deels Surinaamse) afkomst te maken hebben. Ook zal het publiek zo nu en dan uitgenodigd worden mee te zingen.

Rode draad is een persoonlijk verhaal dat voor velen herkenbaar blijkt te zijn. Gevormd worden door de omgeving waarin je opgroeit maar hierdoor ook in de knel komen.  Bruikbaars en ballast proberen te scheiden.  Je eigen weg vinden als reiziger in dit leven.  Een verhaal dat ook gaat over dankbaar zijn met hulp die je soms ongemerkt krijgt.

In het programma zal Ronald ook reflecteren op zijn deelname aan het bruisende festival en een kijkje achter de schermen geven.  Ronald wordt, net als in Frankrijk,  begeleid door Björn Tinga (piano, gitaar).

Publieksreactie: “Prachtig hoe lied en verhaal in elkaar over gaan, elkaar versterken, een eenheid vormen.”

Datum en tijd: 24 november van 11u tot 12u

Plaats: Beauforthuis, Woudenbergseweg 70, 3711 AB Austerlitz, 0343 491 858. 

Kaartjes à 12 euro kunt u telefonisch reserveren of via www.beauforthuis.nl

advertentie
advertentie