Onder ideale weersomstandigheden werden de mooiste ballen geslagen.
Onder ideale weersomstandigheden werden de mooiste ballen geslagen. LeoTK

Maandbeker Doornse Golf brengt de beslissing

3 september 2019 om 21:45 Overig Deel je nieuws

Op de eerste dag van september werd de zesde en tevens laatste maandbeker gespeeld. De leden die uitkomen voor Team Utrechtse Heuvelrug en Team Rest van Nederland probeerden nog zoveel mogelijk punten te verzamelen om een plaats in de diverse teams veilig te stellen. De Mini Ryder Cup tussen deze twee teams is een wedstrijd waaraan iedereen graag mee wil doen. Het is een eer om in het team te zitten.

Er was een dagprijs voor het netto klassement, plaatsingspunten voor het bruto klassement. Gelukkig was het mooi weer en kon iedereen na de wedstrijd lekker op het terras nagenieten van de spannende strijd met een drankje.

De neary’s werden gewonnen door Eline Koopmans op hole 8 en Hans Leenheer op hole 1/10.

De eindstand van het netto dagklassement kon pas bepaald worden na een shoot-out tussen Harry en Henk die allebei slechts 51 slagen nodig hadden voor hun ronde. Hole 1 moest 2x gespeeld worden voordat Harry als winnaar uit de bus kwam.

Harry Verhoeven    51 slagen      Toni Wemmers        49 slagen     
Henk Waelpoel       51 slagen      Erna Popma             50 slagen     
Derk-Jan Bremmer 52 slagen      Marjolein de Vos     50 slagen     

Na de prijsuitreiking lazen de team captains de lijst voor van de spelers die hun team gaan vertegenwoordigen, zowel de geplaatsten als de spelers die een wild card hebben gekregen.

Onnodig te zeggen dat het nog lang gezellig bleef op de Doornse Golf Club.

advertentie
advertentie