Vertelavond in zomerse sferen
Vertelavond in zomerse sferen Anneke Brandt Bosboom

Derde Zomer Vertelpodium Doorn op zaterdag 27 juli

16 juli 2019 om 22:32 lokaal Deel je nieuws

Het maandelijkse Zomer Vertelpodium in het groenste theater van de Utrechtse Heuvelrug -het Maarten Maartens Openluchttheater op Landgoed Zonheuvel in Doorn- beleeft zaterdag 27 juli alweer haar derde editie!

 

Campus Landgoed Zonheuvel en diverse Heuvelrugse vertellers organiseren deze zomer vijf zaterdagavonden vol verhalen, muziek, woordkunst, poëzie en literatuur op 18 mei, 22 juni, 27 juli, 24 augustus en 28 september van 20:00u tot 22:00u

 

Je bent van harte welkom om te komen luisteren en genieten van een afwisselende selectie van verrassende optredens. Op 27 juli vertellen Nico Bakker, Esther de Jong, Mieke Amptmeijer, Geerten van Gelder en Aat van der Harst spannende, ontroerende en grappige verhalen. De muzikale omlijsting is in handen van gitarist en zanger Geert Jan Dussel.

 

Aanvang: 20:00u

Kosten: 7,50 Euro inclusief 2 consumpties aan de (mobiele) bar

Reserveren: tickets zijn verkrijgbaar op www.campuslandgoedzonheuvel.nl/programma en bij de receptie van het hotel op Landgoed Zonheuvel

 

Het evenement wordt verzet of geannuleerd bij storm, onweer of hevige regen. Check voor meer informatie en de route de website van Campus Landgoed Zonheuvel.

 

advertentie
advertentie