Theatervoorstelling De Prinses en de Lakei voor 300 kinderen in De Binder
Theatervoorstelling De Prinses en de Lakei voor 300 kinderen in De Binder Cees Keur

300 Leersumse kinderen genieten samen van theatervoorstelling van de Leersumse Kids Fair

9 juli 2019 om 22:04 lokaal Deel je nieuws

300 Leersumse kinderen beleefden afgelopen vrijdag samen een theatervoorstelling! Dit werd mogelijk gemaakt door het organisatieteam van de Leersumse Kids Fair.

Twee keer per jaar heeft De Leersumse Kids Fair een kinderkleding- en speelgoedbeurs met vele kinderactiviteiten in De Binder. Met de opbrengst wordt één keer per jaar een evenement georganiseerd voor alle Leersumse kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Afgelopen vrijdag waren de 3 jarigen tot en met de kinderen uit groep 4 van alle vier de scholen in Leersum van harte uitgenodigd om in twee theatershow De Prinses en de Lakei van Theaterfiets te beleven. De lakei werd gelukkig goed geholpen door alle kinderen in de zaal. Zo konden de kinderen van De Hoeksteen, De Schakel, De Meander en De Hoogstraat genieten van een zeer interactieve voorstelling. Er werd gelachen en er werd gezongen en gedanst. Er kwamen spontaan prinsessen op het podium en extra hulplakeien bij.

Deze theatervoorstelling werd mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug voor Dorpsgerichte activiteiten alsmede door een bijdrage van de Soroptimisten Utrechtste Heuvelrug. En indirect hebben vele lokale ondernemers dit mogelijk gemaakt door hun steentje bij te dragen aan de tweejaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs met vele kinderactiviteiten. De beurs wordt altijd mogelijk gemaakt met de betrokken partners De Binder en voor de kinderactiviteiten KDV De Harlekijn als ook De Connerie.

Vrijdag 12 juli kunnen nog eens 300 Leersumse kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de vier Leersumse scholen genieten van de theatervoorstelling De Tijdmachine ook van Theaterfiets. Ook deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door de subsidie van de gemeente en de bijdrage van de Soroptimisten.  

De volgende kinderkleding- en speelgoedbeurs met vele kinderactiviteiten is op zaterdag 28 september van 9.00 – 13.00 uur in De Binder in Leersum. Wij zien uit naar uw komst om zo nog meer kinderactiviteiten voor de Leersumse kids te realiseren. Voor meer informatie zie Facebook LeersumseKidsFair.

advertentie
advertentie