Afbeelding
Santa Run Driebergen

Rotary Santa Run voor lokale goede doelen

4 december 2018 om 13:18 lokaal

DRIEBERGEN Lokale rotary clubs in zeker veertig plaatsen in Nederland houden op zaterdag 15 december een Santa Run om geld op te halen voor het goede doel. Driebergen doet dit jaar voor de vijfde keer mee. 

Eén van de hoofddoelen dit jaar is de Dr. A.E. Hermansgroep Scouting Driebergen. Van de bijdrage van de Santa Run kunnen zij een aantal vloeren in hun gebouwen laten vervangen. ,,Hiermee dragen we bij aan de duurzaamheid van de gebouwen en het gebruiksgemak van de scoutingleden", vertelt de rotary. 

LOKALE DOELEN Ook enkele kleinere lokale doelen zullen profiteren van de opbrengst van de Santa Run, zoals de jaarlijkse Rotary Sinterklaasviering voor alleenstaande ouderen en de beroepenvoorlichting bij het Revius. ,,We hopen dat veel mensen op zaterdag 15 december als kerstman mee zullen lopen met vrienden, collega's, familie, sportclub en buren."

PROGRAMMA Het parcours van ongeveer 3,5 kilometer loopt dwars door Driebergen en kan door jong en oud rennend of lopend worden afgelegd. Deelnemers verzamelen om 15.00 uur in Park Seminarie, om 15.15 uur begint de warming-up. De start is een kwartier later, om 15.30 uur. De deelnemers finishen om 16.00 uur op het plein voor Jacques Baas op de Traaij. Aansluitend is de prijsuitreiking. 

Wie deel wil nemen aan de Santa Run kan zich inschrijven via www.driebergen.rotarysantarun.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie