Selectie Shinty Heren 1 met sponsor Restaurant Rebels
Selectie Shinty Heren 1 met sponsor Restaurant Rebels Linda Platvoet

Restaurant Rebels nieuwe sponsor Shinty Heren 1

28 oktober 2018 om 16:42 Sport/sport Deel je nieuws

Restaurant Rebels zal de komende twee seizoenen de selectie van Shinty Heren 1 sponsoren. Rebels is een restaurant met een 'Rebelse' twist, wat helemaal past bij Shinty Heren 1. Rebels gaat niet alleen de spelers van Heren 1 en hun coaches in het nieuw steken, ze worden ook sponsor van Shinty. 

Shinty is een gezellige Driebergse familiehockeyclub waar sportief plezier hoog in het vaandel staat. Restaurant Rebels is nog niet zo lang gevestigd in Driebergen. De eigenaren Sandra van Rijn en Marco Assink geven aan heel hartelijk te zijn ontvangen door de Driebergse inwoners en ze willen daarom graag iets terug doen. Toen Shinty op zoek was naar een nieuwe sponsor was dit een mooie gelegenheid. Afgelopen zondag zijn de nieuwe trainingspakken officieel overhandigd door de sponsor.

Shinty Heren 1 is het afgeslopen seizoen gepromoveerd naar de 1e klasse. Het is een aantal jaren geleden dat een herenteam van Shinty op dit niveau heeft gespeeld. Het team heeft dit seizoen dan ook versterking gekregen van acht nieuwe spelers, waaronder een aantal spelers die zijn doorgestroomd uit Shinty Jongens A1. Met deze nieuwe sponsor moet het zeker gaan lukken om succesvol te zijn in de 1e klasse. Daar werd zondag gelijk een mooie start mee gemaakt door een 4-0 overwinning van Shinty Heren 1 op VVV H1.

Sandra van Rijn, André Kastelein en Irankunda Teddy van Restaurant Rebels in gesprek met Michael Löwenthal, Matthijs Krauss en Jan Hendriks, coaches en teammanager van Shinty Heren 1
advertentie
advertentie