Dorpsakker De Parel viert Oogstfeest

14 september 2018 om 16:34 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 22 september vindt voor de vijfde keer het oogstfeest plaats op Dorpsakker De Parel in Amerongen. Het feest duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur en wordt gehouden aan de Holleweg 35, achter Kringloop Goed Zo.

Ook dit jaar zijn er weer leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen cupcakes maken, stempelen met groenten en spelletjes doen.  Er zijn kraampjes met proeverijen, producten van de akker, een bijenhouder, het Zendings-Diaconessenhuis en veel meer. Iedereen is van harte welkom.

Over Dorpsakker De Parel

Dorpsakker De Parel is een initiatief van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië. Het is een ecologische moes- en pluktuin aan de rand van Amerongen. De Parel is een echte ‘SAMENtuin’ en wordt onderhouden door een enthousiaste groep vrijwilligers. De opbrengst komt onder meer ten goede aan de voedselbank.

In verband met de verhuizing dragen de zusters Zendings-Diaconessen de verantwoordelijkheid voor het project per 1 januari 2019 over aan stichting A Rocha, een christelijke stichting gericht op zorg voor de schepping en de natuur. Om 10.00 uur wordt daar met een symbolish handeling uitdrukking aan gegeven

advertentie
advertentie