Afbeelding
Eigen foto

‘December is de maand van de cadeautjes’

Zakelijk

De jonge eigenaresse van Tess’ Gifts wijst als eerste op de eisen waar haar aanbod aan moet voldoen. Ze verkoopt uitsluitend verantwoorde duurzame producten waar het liefst ook nog een verhaal achter zit. Gemaakt door mensen met een beperking bijvoorbeeld, origineel en natuurlijk altijd van goede kwaliteit. Tessa wijst op het ‘tapeiland’ midden in de winkel. Hier kan ieder naar eigen inzicht een heerlijk geurtje voor in huis of een lekkere shampoo ‘tappen’. En wie geen flesje meegenomen heeft, kan kiezen uit een breed scala aan lieve, glazen flesjes. Ze vertelt enthousiast dat namen als Happy Soaps en Tony’s Chocolonely bijna standaard in een mooi pakket worden verwerkt. Samen met een aantal andere artikelen uit de winkel wordt het een persoonlijk decembercadeau waar waardering uit spreekt. 

DOORN December is de maand van de cadeautjes. Daarom komt Tessa Achterberg met een leuke actie in haar winkel Tess’ Gifts aan de Kampweg 19. Ze daagt een ieder uit om zelf een verantwoord decemberpakket te vullen voor een collega, vriend, familielid of iemand anders die het verdient. De klant kan zelf de inhoud samenstellen, Tessa verpakt het vervolgens zeer aantrekkelijk en feestelijk in. Er staat al een aantal kerstdozen klaar onder de toonbank.

Tessa: ,,Ieder pakket kun je net zo duur maken als je zelf wilt. Met beddengoed van Kayori bijvoorbeeld. Dit is vervaardigd van Egyptisch biologisch katoen. De katoen hiervoor wordt nog met de hand geplukt en duurzaam verwerkt. De handdoeken van dit merk kunnen desgewenst voorzien worden van een naam of andere weergave. Een fraaie tegenhanger vormt het satijnen beddengoed. Fairtrade en van goede kwaliteit. Voeg daar voor de uitstraling een leuk kaarsje of gezellige theetje een toe, dan kom je zeker met een pakket aan dat anders is dan anders. Daarna doe ik mijn uiterste best om het ze sfeervol en feestelijk mogelijk in te pakken. Het geven wordt dan net zo leuk als het ontvangen.’’

Dit artikel wordt u aangeboden door Tess’ Gifts. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis
advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis 29 jan, 08:09
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg 28 jan, 15:55
PREMIUM
Afbeelding
'De parel van Driebergen gaat weer glimmen' 28 jan, 12:39
PREMIUM
Afbeelding
Voor wie loop jij een HART op Wereldkankerdag? 28 jan, 08:17
PREMIUM
Afbeelding
Politiek geeft groen licht voor woningbouw Lomboklaan 27 jan, 19:19