Afbeelding
Eigen foto
De Etalage

Eerder stoppen met werken?

Zakelijk

DOORN Vraag je jezelf wel eens af: Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen? En wat houd ik eigenlijk netto over? Jolanthe van den Berg is al meer dan 20 jaar onafhankelijk en gecertificeerd Financieel Planner. Ze organiseert in mei en juni aanstaande informatieavonden over pensioen in Houten, Doorn, en Zeist. 

Je krijgt tijdens deze avond antwoord op deze vragen en andere, zoals: wanneer kan ik het beste mijn lijfrente laten uitkeren? Is het wel zo verstandig om mijn hypotheek af te lossen? Kan ik ook gebruik maken van de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU)? 

De informatieavonden zijn gratis toegankelijk. Op deze avonden leer je wat je kunt doen om je financiële situatie te optimaliseren en welke stappen je nu al kunt zetten om dit te realiseren. Daarnaast krijg je uitleg over onder andere lijfrentes, pensioen en hypotheken. Maar ook antwoord op vragen over schenken aan uw kinderen, het testament en hoe je je kinderen kunt helpen bij het kopen van een woning. 

ZUIVER EN ONAFHANKELIJK FINANCIEEL ADVIES Zuiver Advies heet het bedrijf van Jolanthe van den Berg. Zuiver in de zin van eerlijk én uitsluitend advies. In tegenstelling tot de meeste andere tussenpersonen en banken werkt Jolanthe niet productgericht. Ze verkoopt dus geen polissen, verzekeringen of hypotheken. Zo blijft haar advies zuiver. ,,Jolanthe heeft maar één doel en dat is om inzicht en overzicht te geven in jouw financiële situatie.”

Jolanthe heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op in de financiële planning van de 50-plusser. Ze gaat samen met haar klanten zitten om te bekijken wat het juiste pensioenmoment is en adviseert hoe men dat kan realiseren. Jongere klanten zijn uiteraard ook van harte welkom op haar kantoor in Houten voor onder andere advies over lijfrenten, advies over woekerpolissen, ontslag. Maar ook voor het maken van een totaal financieel plan om te bekijken waar je staat en wat je nog kan doen om je financiële doelen te behalen. 

Jolanthe: ,,In een pensioenrapport kan ik inzichtelijk maken wat je straks als je met pensioen gaat netto te besteden hebt. En als dat van toepassing is, welke maatregelen je nu nog kunt treffen om je wensen in vervulling te laten gaan. Tevens bekijk ik hoe je het beste je pensioen kunt laten uitkeren en of het belastingtechnisch verstandig is om bijvoorbeeld het pensioen naar voren te halen of om eerst je eigen geld op te maken.”

Ook geeft Jolanthe advies over hoe je eventueel bij kunt sparen. Kortom: op alle pensioen gerelateerde vragen heeft zij een antwoord en een bijpassend advies. Vanwege haar enorme kennis over pensioen wordt ze geregeld ingehuurd door bedrijven om hun personeel te begeleiden naar een succesvol pensioen.

MELD NU AAN Aanmelden voor de infoavonden kan gemakkelijk online op zuiver-advies.nl. De toegang is gratis. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het minimale aantal deelnemers is 6. 


advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 3 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 5 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 11 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33