Sfeer proeven tijdens de open dagen en dan lekker er op uit met de fiets.
Sfeer proeven tijdens de open dagen en dan lekker er op uit met de fiets. Tour Culinair Groene Vallei

Fietsdomein start fietsseizoen 2022: ‘Een optimistische start, maar fietsen kan altijd’

Zakelijk

HEUVELRUG Fietsdomein in Wijk bij Duurstede is een gerenommeerde fietsenspecialist. Het grote en brede aanbod van de meest uiteenlopende fietsen, de vriendelijke service, de professionele aanpak en natuurlijk de lage drempel van de winkel maken dat fietsers uit een brede regio de winkel weet te vinden. 

Eigenaar Henk van Dijk blikt terug op een donkere winter, veel binnen en weinig te doen. Dat kan volgens hem nu veranderen.

Henk: ,,We houden vrijdag 4 en zaterdag 5 maart een open dag op de Zandweg. Ik weet het, het is nog wat vroeg in de tijd, maar fietsen kan altijd. Het is een optimistische start van het nieuwe fietsseizoen. Iedereen is welkom voor een bakje koffie, het bespreken van de plannen van dit jaar, om de nieuwste trends en ontwikkelingen op te halen en om lekker bij te praten. Daarna denken we na over een soort van officiële opening op 25 en 26 maart bij ons tweede pand in VoorWijk aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1. Daar zijn we weliswaar vorig jaar begonnen, maar de tijd was er niet naar om dat officieel te openen. Dat gaan we ook inhalen.’’

Hij schetst dat er dit jaar heel veel noviteiten worden gepresenteerd en benadrukt dat er voor de klant die aan een andere fiets toe is heel wat te kiezen valt.

Van het eigen merk Lugano bijvoorbeeld, staat een hele file aan fietsen die vragen om uitgeprobeerd te worden. En wie een nieuwe Lugano koopt, krijgt daar altijd vijf jaar garantie op. Henk schetst het als een zeer goede fiets waarbij de koper echt waar voor zijn geld krijgt. Vanzelfsprekend zijn ook heel veel andere merken op voorraad.

Vervolgens vertelt de vriendelijke ondernemer dat steeds meer klanten uit de regio zijn winkel binnenstappen. Niet alleen voor de aanschaf van een al dan niet elektrische fiets, maar ook voor onderdelen, accessoires, haal- en brengservice en regulier onderhoud.

Henk: ,,Het is voor de elektrische fiets goed om eenmaal per jaar even goed nagekeken te worden. Wij halen fiets gratis op en brengen hem nagekeken en wel ook weer thuis. Dat geldt voor een brede straal rondom onze winkels.

Al met al biedt Fietsdomein een uitgekiend pakket in aanbod en service. Tijdens de open dagen op 4 en 5 maart kan ieder daar geheel vrijblijvend mee kennismaken.

Fietsdomein, Zandweg 4, Wijk bij Duurstede, 0343-594000 of www.fietsdomein.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Fietsdomein. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 4 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 10 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn gisteren
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33