Zangstudio Zangles Driebergen met zanglerares Charlotte Steenbrink
Zangstudio Zangles Driebergen met zanglerares Charlotte Steenbrink Michiel de Jong

Nieuwe zangschool in Driebergen: ontdek wat jouw stem allemaal kan bij Zangles Driebergen

Zakelijk Deel je nieuws

Altijd al willen weten wat je met jouw stem allemaal kan? Er is een nieuwe zangschool in Driebergen! Officieel sinds november open, maar nu de lockdown voorbij is kan het écht: kom zingen bij Zangles Driebergen! Zing de nummers van jouw favoriete artiesten en leer een goede zangtechniek aan. Ontdek alle mogelijkheden van jouw stem en durf te zingen. Charlotte gaat samen met je aan de slag om het beste uit jouw stem te halen. Vrijheid en plezier staan in de lessen voorop. 

Charlotte Steenbrink is een enthousiaste, open zangdocente die put uit haar ervaring als zangeres en musicalactrice en zichzelf heeft onderwezen in verscheidene zangtechnieken en lesvormen. Na les te hebben gegeven aan verschillende groepen, heeft zij nu haar eigen zangstudio geopend in Driebergen.

Of je nu net begint of al gevorderd bent, wil werken aan specifieke technieken of gewoon lekker vrij wil kunnen (en durven) zingen, jong bent of al wat ouder, houdt van popmuziek, soul, jazz en/of musical, voor langere tijd les wil of maar een paar keer om aan een specifiek project/auditie te werken: iedereen die graag meer wil zingen is welkom bij Zangles Driebergen.

Je kunt bij Zangles Driebergen kiezen uit verschillende lesvormen: privéles, duoles of trioles. In de toekomst wil Charlotte ook groepslessen gaan geven. Bij een privéles krijg je alleen les, bij een duoles meld je je aan met zijn tweeën en bij een trioles met zijn drieën. Aan het eind van het jaar mag je meedoen aan een eindpresentatie. Alle lessen vinden plaats in de gezellige, lichte thuisstudio van Charlotte. De eerste leerlingen zijn al gestart.

Wil jij ook ontdekken of zangles iets voor jou is? Neem dan nu contact op voor een proefles via www.zanglesdriebergen.nl of zanglesdriebergen@gmail.com.

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 4 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 10 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn gisteren
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33