Namens de Driebergse winkeliers wenst Jos van den Berg iedereen spannende raceweken.
Namens de Driebergse winkeliers wenst Jos van den Berg iedereen spannende raceweken. Babs Bouwman

Je kassabon is geld waard tijdens de raceweken bij ondernemers in Driebergen

29 juli 2021 om 13:45 Zakelijk

DRIEBERGEN Een groot evenement organiseren in de winkelstraten zit er voorlopig nog niet in. Maar de Driebergse ondernemers houden wel van een beetje reuring over de winkelvloer en bedachten een leuke winactie. In aanloop naar de Formule 1 wedstrijden op Zandvoort organiseren zij tot 12 september de raceweken: klanten kunnen de kassabonnen van hun aankopen sparen en vanaf 30 euro inleveren. Iedere twee weken is er een trekking en zijn er leuke prijzen te winnen. Met als klap op de vuurpijl de laatste trekking in september met hoofdprijzen. Daar wil je natuurlijk niks van missen!

door Babs Bouwman

Je spaart al je kassabonnen op tot een bedrag van 30 euro, doet ze in een envelop, die je in de bus bij een van de inleverlocaties. Helder toch? De enveloppen vind je op toonbank bij de winkel van je aankoop en je mag zo vaak meedoen als je wilt. Eens in de twee weken op dinsdag is er een trekking. Benieuwd of je wat gewonnen hebt? Kijk op www.indriebergen.nl 

Bij de finaleronde zijn extra interessante prijzen te winnen: wat dacht je van een mooie fiets, een waardecheque van 500 euro en twee VIP-arrangementen voor de Formule 1 races op Zandvoort. Heb je al vaker enveloppen ingeleverd en niks gewonnen: dan doe je automatisch mee aan deze finale. 

Wat houdt je nog tegen? Race naar de winkel en doe een nuttige of leuke aankoop. Op de website staan ook de actievoorwaarden en alle deelnemers genoemd.

PRIJZEN De Driebergse winkeliers bieden de prijzen aan. Wat je allemaal kunt winnen? Diverse cadeau- of waardebonnen vanaf 20 euro, een overheerlijke fles Piper Heidsieck Champagne, een pakket streekproducten, een gratis APK, een weldadige gezichtsbehandeling, een loopfiets, appeltaart of skislof, boerenkaas, een borrelplateau, een barbecue- of boodschappenpakket, zonneproducten, sokken in blik: te veel om op te noemen. Doe mee en beproef je geluk!

De Driebergse winkeliers wensen iedereen een fijne zomer en super spannende raceweken.

Meer informatie: Facebook: InDriebergen; Mail: info@indriebergen.nlof kijk op www.indriebergen.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie