De winnaars van de Ondernemer van de Jaarverkiezingen 2019.
De winnaars van de Ondernemer van de Jaarverkiezingen 2019. Jan Slettenhaar

Alle finalisten zijn winnaar bij Ondernemer van het Jaarverkiezing

Zakelijk

HEUVELRUG De Ondernemer van het Jaarverkiezing Utrechtse Heuvelrug op 24 maart 2020 ging door de coronamaatregelen niet door. Het feest werd nog een paar keer verzet en geannuleerd. Relatiemanager bedrijven van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Joke van Grootveld, namens de organisatie: ,,Dit jaar willen we alle finalisten tot winnaar uitroepen. Met deze speciale editie zetten we ze allemaal nog één keer in de spotlights.”

Het beloofde een fantastisch feest te worden in het koetshuis van Parc Broekhuizen. Alle 275 kaarten voor het netwerkevent van het jaar voor ondernemers op de Utrechtse Heuvelrug waren snel uitverkocht. TV-presentatrice Mariska van Kolck zou de feestelijke avond presenteren en de bekende dj Rose uit Leersum zou de avond afsluiten met een spetterend optreden. De onafhankelijke jury bestaande uit Gijs Alferink (Heuvelrug Notarissen), Roeland Smits (Essenza Home en voormalig Ondernemer van het Jaar) en Wim van Vliet (directeur van Van Ree Accountants) hadden de juryrapporten geschreven. En last but not least: de finalisten waren er klaar voor.

Joke van Grootveld: ,,Helaas ging het feest niet door. Heel jammer voor alle finalisten die zo hun best hadden gedaan met hun pitches en hun presentaties bij de bedrijfsbezoeken. Omdat de aanvullende verkiezingen op de avond zelf niet door gingen en de omstandigheden voor alle ondernemers extreem zijn, feliciteren we alle finalisten als winnaars.”

INSPIRERENDE VERHALEN Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant plaatst deze dagen de inspirerende verhalen van de negen finalisten van de Ondernemer van het Jaarverkiezing 2019. Bewonderenswaardige verhalen van echte ondernemers die ieder op hun eigen manier de crisis doorkomen.

Joke van Grootveld: ,,We willen met deze verhalen deze negen winnaars toch nog een keer in het zonnetje zetten en andere ondernemers inspireren. We hopen van harte eind dit jaar weer ondernemersverkiezingen te organiseren. Alle finalisten van de verkiezingen kunnen ook weer genomineerd worden. Ik bedank Parc Broekhuizen, Mariska van Kolck, dj Rose, de jury, de Rabobank Rijn en Heuvelrug, Kriskrosmedia, alle ondernemersverenigingen, de publiekstemmers en de deelnemers voor hun grote inzet.”

De komende dagen zijn de verhalen van alle negen finalisten te lezen op www.nieuwsbladdekaap.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 12 uur geleden
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 16 uur geleden
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 19 uur geleden
Afbeelding
Overval bij juwelier aan de Rijksstraatweg in Leersum UPDATE 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Mariabeeld met verf besmeurd: ‘Zal fanatieke antichrist zijn geweest’ 21 uur geleden
Afbeelding
Grootschalige bomenkap Park Huis Doorn van de baan 7 dec, 12:03
Afbeelding
Meer geld provincie voor ‘groen-blauwe’ schoolpleinen 7 dec, 10:30