Filiaalmanager Shahab Afrasiabi zet zich in om alle klanten de beste service te bieden.
Filiaalmanager Shahab Afrasiabi zet zich in om alle klanten de beste service te bieden. Babs Bouwman
Advertorial

New York Pizza nu ook in Driebergen

25 maart 2021 om 13:14 Zakelijk

DRIEBERGEN Waarom zou je een diepvries pizza in de oven opwarmen als je de lekkerste pizza’s gratis thuisbezorgd kunt krijgen? Bij de nieuwste vestiging van New York Pizza aan de Traay in Driebergen maken ze niet alleen de heerlijkste pizza’s, maar ook pasta’s, salades en snacks. Voer online je bestelling in en je kunt een half uur later al aan tafel zitten. Wil je ook het luchtige deeg een keer ervaren? Van 22 maart tot 4 april de tweede pizza gratis: check wel even je postcode.

door Babs Bouwman

Anders dan de naam doet vermoeden is New York Pizza van origine een Nederlands bedrijf. De oprichters van deze succesvolle pizzaketen haalden in 1993 ‘the original slice’ vanuit Amerika naar Nederland. In 28 jaar tijd groeide het bedrijf naar 222 vestigingen door heel Nederland. Niet zo verwonderlijk, want alle recepten voldoen aan hoge eisen. Naast dat het gewoon lekker is, moet het eten steeds aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen. Franchisenemer Shahab Afrasiabi koos er bewust voor om met New York Pizza in zee te gaan: ,,De manier van werken spreekt mij aan: alle producten zijn vers en worden te plekke bereid”, aldus Afrasiabi. De klant moet verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Het grote geheim zit hem in de speciale receptuur van het verse pizzadeeg, aldus de slogan ‘It’s the dough’. En natuurlijk de superverse topping, die met zorg aangebracht wordt. ,,Naast online kun je ook telefonisch bestellen en kiezen tussen afhalen of bezorgen”, zegt Afriasabi. Of je nu in Driebergen, Doorn, Austerlitz of Odijk woont: bezorgen is altijd gratis. Liever zelf je bestelling afhalen? Dan ben je zelfs iets voordeliger uit. New York Pizza belooft de bestelling heerlijk warm te bezorgen. In speciale voorverwarmde bakken en tassen, brengen de koeriers op hun milieuvriendelijke e-bikes en e-brommers tot aan de voordeur.

De pizzabodems zijn er in verschillende maten en smaken. De New York bodem is wat dikker en luchtiger. Italian style is dunner en crispy. Verder is er bijvoorbeeld de bloemkoolbodem. Je kunt zelfs kiezen voor vegetarisch of glutenvrij. Al het personeel is goed opgeleid om het deeg goed uit te rollen te stretchen, zodat het mooi rond de oven ingaat.

Profiteer van de tijdelijke aanbieding 2e pizza gratis: van 22 maart-28 maart in Driebergen en Doorn. Van 29 maart tot 4 april in Austerlitz en Odijk.

Kijk voor meer informatie op www.newyorkpizza.nl 

advertentie
advertentie