Lizzy Verdegaal hoopt dat mensen uit de hele regio haar leuke winkel komen ontdekken.
Lizzy Verdegaal hoopt dat mensen uit de hele regio haar leuke winkel komen ontdekken. Babs Bouwman
Advertorial

‘Alles wat je in de winkel ziet, is te koop’

29 oktober 2020 om 15:52 Zakelijk

DOORN De Kampweg in Doorn is een nieuwe winkel rijker. Een concept store met schoenen als hoofdmoot en verder sieraden en woonaccessoires. Lizzy Verdegaal is trotse eigenaar van de winkel die ze haar eigen doopnamen gaf: ‘Alice George’. Niet zo gek deze persoonlijke naam, want het fenomeen concept store staat erom bekend dat de passie en visie van de eigenaar in alles doorspreekt. Het is de geboorte van Lizzy’s eigen winkel.

Babs Bouwman

Alice George is hoofdzakelijk een schoen boutique. Toen Lizzy Verdegaal in 2008 in Doorn kwam wonen miste ze een modieuze schoenwinkel. Dat is altijd in haar achterhoofd blijven hangen. Jarenlang werkte ze als jurist en tot 2018 had ze een eigen bedrijf. Wat nu? Toeval bestaat niet: een onderneemster op de Kampweg vertelde Verdegaal dat er een pandje vrij kwam en zo kwam de boel aan het rollen. ,,Alles viel als een puzzel in elkaar en begin oktober werd Alice George geboren”, aldus de eigenaresse, wiens vader een schoenenfabriek had. Daardoor is het voor haar extra leuk dat schoenen weer in haar leven zijn.

DECORATIEF Een concept store staat voor een bepaalde lifestyle, ontstaan uit de drijfveren en voorkeuren van de eigenaar. Als je over de drempel stapt bij Alice George vallen de schoenen voor de modebewuste vrouw je direct in het oog. Van casual tot zakelijk; voor alle leeftijden. Gerenommeerde merken schoenen van Nederlands en Deens design, zoals Bronx en Ivylee Copenhagen. Ook Duitse en Italiaanse merken: allemaal met een goede prijs kwaliteit verhouding. ,,Ik ben een enorme modeliefhebber. Als ik op de beurs iets leuks zie, neem ik het mee”, vertelt Verdegaal. Er is veel meer te vinden bij Alice George. Neem nou de decoratieve lampen die er hangen: unieke exemplaren. ,,De kleur en vorm van een lamp moet mij grijpen”, legt Verdegaal uit. Geen nood als de lamp verkocht is, want binnen de kortste keren hangt er weer iets nieuws.

ACCESSOIRES Verdegaal is beslist ook een fan van sieraden. Ze verkoopt sieraden van Betty Bogaers, Ellen Meijer en Indy&Noa. Veertien karaats verguld, zilver of met echte edelstenen. Verder is er genoeg om je hart op te halen, zoals de heerlijke warme plaids, gezellige kussens, decoratieve kandelaars en kaarsen, mooie mokken en glaasjes. Alice George: een unieke winkel met altijd iets nieuws. Vanaf medio december ook online.

Instagram: @alicegeorge_doorn,  www.alicegeorge.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie