Jolanda en Ed Mantel hebben een mooie collectie schoenen en accessoires voor najaar en winter in de winkel.
Jolanda en Ed Mantel hebben een mooie collectie schoenen en accessoires voor najaar en winter in de winkel. Monique José Timmermans
Advertorial

Open huis bij Schoenmode Mantel

17 september 2020 om 14:04 Zakelijk

DOORN Tweemaal per jaar organiseert Schoenmode Mantel een open huis in de winkel aan de Kampweg 21 in Doorn. Behalve een fraaie collectie dames- en herenschoenen staat er dan voor de klanten ook een drankje klaar. Bovendien is er een attentie voor wie een paar schoenen koopt.

Monique José Timmermans

Inmiddels staat de najaars- en wintercollectie in de schappen. Het is weer een gevarieerde collectie van sneakers en halfhoge veterlaarzen en dameslaarzen. Ed en Jolanda Mantel houden de Open huis dagen met alle gezelligheid die daar bij hoort. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 18 september van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag 19 september van 9.30 tot 17.00 uur.

KLEURRIJK De najaarsmode ziet er kleurrijk uit en de schoenen en laarzen van Schoenmode Mantel passen daar uitstekend bij. De sportieve en nette sneakers blijven in het straatbeeld. Die zijn er vooral in de kleuren zwart, cognac en blauw. Een nieuwe trend zijn de half hoge veterlaarzen de zogenaamde Biker-boots. De klassieke dameslaarzen in zwart, cognac en bordeaux passen bij iedere gelegenheid. ,,Kortom genoeg keuze voor de dames. In heel veel sneakers en laarzen zit tegenwoordig een comfortabel voetbed wat het loopcomfort alleen maar ten goede komt”, aldus Mantel.

ACCESSOIRES Voor wie het plaatje compleet wil maken, biedt Schoenmode Mantel ook accessoires zoals tassen en sjaals in kleuren die passen bij de schoenen. Voor een binnenlopende klant is de winkel het vaste adres om schoenen te kopen: ,,Je krijgt goed advies en gaat nooit met een miskoop de deur uit.” Ook nu verlaat de dame met schoenen en bijpassende tas tevreden de winkel.

SERVICE Ed Mantel beaamt het: ,,Service is zo belangrijk, daar draait het in de winkel om. Even de schoenen inspuiten zodat ze gelijk klaar zijn om te dragen. De stamtafel in de winkel waar men rustig kan zitten terwijl men wacht. En natuurlijk de collectie die past bij onze klantenkring. Anders dan vroeger blijven fabrikanten goedlopende modellen gedurende het seizoen langer produceren. Dat betekent dat we nog kunnen inkopen en zo ook weer nieuwe modellen kunnen presenteren in de winkel.”

INKOOP Inmiddels zijn Ed en Jolanda Mantel al weer druk met de inkoop voor het voorjaar 2021. ,,Bij het inkopen heb ik altijd mijn klantenkring in mijn achterhoofd. Wat verwachten zij in de winkel, waar komen ze voor. Dat zijn geen hoog-modische trends, die vind je in de stad. Bij ons vindt de klant draagbare schoenen voor elke gelegenheid, van netjes tot dagelijks werk en vrije tijd in de gangbare maten.

Kijk voor meer informatie op www.schoenmodemantel.nl

advertentie
advertentie