Maak de paasdagen extra speciaal met een verblijf bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.
Maak de paasdagen extra speciaal met een verblijf bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Parc Broekhuizen

Een nieuwe kunstexpositie, Pasen en uniek dineren bij Parc Broekhuizen

22 februari 2024 om 13:33 Zakelijk

LEERSUM Wij verwelkomen u graag bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen om de unieke combinatie expositie van Caius Spronken en Ree Meertens te komen bewonderen. Deze nieuwe tentoonstelling is onderdeel van ons kunstprogramma Art at the Parc. De zoon en schoondochter van Arthur Spronken, de kunstenaar van wie zijn werk eerder te bezichtigen was bij Parc Broekhuizen, laten u tot eind maart genieten van hun prachtige en indrukwekkende kunst. Wij nodigen u graag uit voor een wandeling over het landgoed waarbij u de kunst kunt komen bewonderen.

Maak de paasdagen extra speciaal met een verblijf bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Wij ontvangen u graag met een glas champagne waarna u kunt genieten van een heerlijk diner bij Restaurant Voltaire* of Bistro LOF. Overnacht in één van onze unieke hotelkamers of suites en word rustig wakker met een heerlijk à-la-cartontbijt. Wij leggen u tijdens Pasen graag in de watten!

CHEF’S TABLE IN BISTRO LOF

Wilt u uw diner ervaring bij Bistro LOF extra speciaal maken? Reserveer dan onze Chef’s Table waarbij u met maximaal 8 personen daadwerkelijk ín de keuken van Bistro LOF dineert. 

Chef Ewout verrast u met 5 heerlijke gangen waar u voor 95 euro per persoon van kunt genieten. Dit belooft een unieke en onvergetelijke avond te worden!

Wilt u een reservering maken? Ga naar www.parcbroekhuizen.nl of bel ons via telefoonnummer 0343-745858 en dan verwelkomen wij u graag binnenkort bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Parc Broekhuizen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie