Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu

2 jul, 10:29 Wonen
Google Maps
De Vossensteinsteeg in Doorn.
De Vossensteinsteeg in Doorn.

DOORN Bewoners van de Vossensteinsesteeg in Palmstad zijn de verkeersoverlast op het smalle weggetje zat. Volgens hen is de biologische kwekerij halverwege de steeg steeds meer een tuincentrum geworden. Bovendien zou een bedrijfsgebouw op het perceel voor woondoeleinden worden gebruikt. 

Ze hebben de gemeente vorig jaar om handhaving van de regels gevraagd, maar zijn niet tevreden over de manier waarop dat wordt aangepakt. In een brief aan de gemeenteraad roepen de bewoners daarom de hulp in van de Heuvelrugpolitiek. Ze hopen dat de raad zijn invloed wil aanwenden ,,om te komen tot een weer genormaliseerde situatie in de Vossensteinsesteeg”. 

VRACHTVERKEER Volgens de bewoners is de..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.