Bewoners Donkerstraat willen af van verkeersoverlast

17 dec, 11:27 Verkeer en vervoer
Google Maps
Afbeelding

AMERONGEN De bewoners van de smalle Donkerstraat willen dat wethouder Gerrit Boonzaaijer (SGP) actie onderneemt, om een definitief einde te maken aan de onveilige verkeerssituatie in hun straat. Ze vinden de verkeersbelasting in de Donkerstraat te hoog en hebben de problemen met een enquête in beeld gebracht. 

Volgens een werkgroep van bewoners is de Donkerstraat niet breed genoeg voor tweerichtingsverkeer. Passerende vrachtwagens veroorzaken regelmatig een verkeersinfarct, zeggen ze. Het toenemende aanbod van gemotoriseerd vervoer zorgt voor een onnodige aantasting van hun leefomgeving, aldus de bewoners. Bovendien is het gevaar voor kwetsbare verkeersdeelnemers en schooljeugd niet van de lucht.  

OVERL..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.