Afbeelding
Odin.nl

‘Beste bio kaasafdeling’ van Nederland is in Driebergen

Winkels

DRIEBERGEN De kaasafdeling van Odin in Driebergen is de beste biologische kaasafdeling van Nederland. De winkel ontvangt daar deze week de Bio Winkel Award 2020 voor.

Odin, gevestigd aan de Traaij 53 in Driebergen, mag zich een jaar lang de beste biologische kaasafdeling van Nederland noemen. Op nummer 2 staat het Ekohuis uit Eelde en op drie Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Na een flinke vertraging door het corona-virus, worden deze week voor de allereerste keer de Bio Winkel Awards uitgereikt. Er zijn prijzen in diverse categorieën. Zo zijn er awards voor de beste bio drogist-, wijn-, groene en fruit- en broodafdeling en voor de beste bio slagerij.

Alle winnaars ontvangen een geldbedrag en een lokaal promotiepakket. De winnaar van de categorie ontvangt tevens een workshop verzorgt door de sponsor. Roosmarijn Saat (voorzitter Biowinkelvereniging): ,,Wij zijn er trots op dat zoveel enthousiaste winkeliers, personeelsleden en klanten van bio speciaalzaken mee hebben gedaan met deze compleet vernieuwde verkiezing. Het laat zien waar wij als branche sterk in zijn en waarom onze winkels het omfietsen waard zijn.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide 27 sep, 07:06
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28