Afbeelding
Provincie Utrecht

Werkzaamheden aan riolering langs N225

18 maart 2023 om 08:45 Verkeer en vervoer

AMERONGEN Aannemer Van der Velden Rioleringsbeheer start maandag 20 maart met het reinigen en inspecteren van de riolering langs de Koningin Wilhelminaweg/Rijksstraatweg (N225) tussen Amerongen en Elst, in opdracht van de provincie Utrecht.

,,De werkzaamheden duren tot uiterlijk eind april en geven weinig hinder voor het verkeer en de omgeving”, kondigt de provincie aan. De werkzaamheden vinden plaats over een lengte van ongeveer vier kilometer, vanaf de kruising Imminkstraat/Koenestraat in Amerongen tot de rotonde met de Veenendaalsestraatweg (N416) in Elst. 

Van der Velden werkt op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 15.00 uur, dus buiten de spits. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, werkt de aannemer met een rijdende afzetting. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer veilig langs het werk te leiden. Al het verkeer (auto, bus, fiets) kan het werk passeren. Alle aanliggende panden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. 

De werkzaamheden langs de N225 (Koningin Wilhelminaweg/Rijksstraatweg) maken deel uit van het jaarlijkse rioleringsonderhoud dat de provincie Utrecht uitvoert langs haar wegen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie