Afbeelding
Pixabay

Werkzaamheden langs provinciale wegen in Driebergen en Doorn gestart

12 mei 2020 om 13:14 Verkeer en vervoer

DOORN/DRIEBERGEN De provincie Utrecht is gestart met het reinigen en inspecteren van de riolering langs provinciale wegen in Driebergen en Doorn. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 10 juli en kunnen buiten de spits enige verkeershinder geven vanwege een rijbaanversmalling. 

Het gaat om de Hoofdstraat/Driebergsestraatweg tussen kruising met de Akkerweg/Horstlaan in Driebergen en de kruising met Berkenweg in Doorn. De werkzaamheden worden uitgevoerd tot en met dinsdag 26 mei.

Vanaf maandag 25 mei tot en met vrijdag 10 juli vinden de werkzaamheden plaats bij de Langbroekerweg tussen de kruising met de Achterweg in Doorn en de kruising met de Graaf Van Lynden van Sandburgweg in Cothen. 

VERKEERSREGELAARS Tijdens de werkzaamheden versmalt de aannemer ter plaatse de rijbaan tussen 09.00 en 15.30 uur. Er is dan een rijstrook beschikbaar. Verkeersregelaars zijn aanwezig om het verkeer beurtelings langs de werkzaamheden te leiden. De reinigingswerkzaamheden kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.

Alle aanliggende panden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Evenals het doorgaande verkeer, kan ook het openbaar vervoer gewoon doorgang vinden. Daarnaast kunnen fietsers zonder hinder het fietspad gebruiken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie