Afbeelding
Syntus Utrecht

Scholierenlijnen en buurtbussen Syntus Utrecht gaan weer rijden

26 februari 2021 om 15:48 Verkeer en vervoer

HEUVELRUG Vanwege de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen, waaronder de gedeeltelijke heropening van de middelbare scholen, gaan de scholierenlijnen en buurtbussen van Syntus Utrecht weer rijden. Daarnaast is de servicewinkel op station Amersfoort weer op afspraak te bezoeken. Verder blijft de vervoerder de dienstregeling die op 3 januari is ingegaan rijden.

Alle scholierenlijnen (lijn 603 tot en met 695) rijden vanaf maandag 1 maart weer. Vanaf maandag 15 maart rijden ook alle buurtbussen. Tot die tijd wordt op meerdere buurtbuslijnen een vervangende dienstregeling met grote bussen gereden. 

Artikel gaat verder onder de afbeelding.


Op meerdere buurtbuslijnen wordt een vervangende dienstregeling met grote bussen gereden. Het kan zijn dat routes en vertrektijden wijzigen. - Syntus Utrecht

De servicewinkel van Syntus Utrecht op station Amersfoort is vanaf woensdag 3 maart op afspraak te bezoeken. Een afspraak inplannen kan vanaf maandag 1 maart bij de klantenservice op de website, via social media, of telefonisch via 088-0331360. 

,,De overheid heeft op 12 december iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan. Dit is tijdens de laatste persconferentie herhaald. Dit betekent dat deze oproep ook geldt voor het ov: reis alleen als het noodzakelijk is”, aldus Syntus. Ook is het dragen van een mondkapje in de bus, bij de bushalte en op het station verplicht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie