Grond Molenweg officieel overgedragen: ‘Doorn zonder Harmonie is ondenkbaar’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Grond Molenweg officieel overgedragen: ‘Doorn zonder Harmonie is ondenkbaar’

27 feb, 06:45 Verenigingen
John Beringen
Flynn Blakmoor heeft zojuist de sleutel in ontvangst genomen uit handen van wethouder Chantal Broekhuis.
Flynn Blakmoor heeft zojuist de sleutel in ontvangst genomen uit handen van wethouder Chantal Broekhuis.

DOORN De gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft zaterdag officieel het perceel aan de Molenweg 2 overgedragen aan de Koninklijke Harmonie Doorn. De Harmonie had het stuk grond reeds in erfpacht van de gemeente en is nu door de aankoop hiervan de ook eigenaar geworden. Wethouder Chantal Broekhuis verrichtte de plechtigheid namens de gemeente door de sleutel van het terrein te overhandigen aan het jongste lid van de Harmonie, de 11-jarige Flynn Blakmoor. 

Voorzitter Huub Schouenberg heet alle aanwezigen hartelijk welkom en memoreert de opmerkelijke geschiedenis van de Koninklijke Harmonie Doorn. ,,Volgend jaar bestaat de Harmonie 125 jaar”, laat hij weten. ,,Wij hopen dat we dan in de gelegenheid zijn om dat jubileum in het dorp met de gehele dorpsgemeenschap te vieren.” 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.