Dennis (22) in de race voor functie VN-jongerenvertegenwoordiger - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Dennis (22) in de race voor functie VN-jongerenvertegenwoordiger

17 okt, 12:00 Uitderegio
Eigen foto
Dennis Jansen is in de race om gekozen te worden tot VN-jongerenvertegenwoordiger.
Dennis Jansen is in de race om gekozen te worden tot VN-jongerenvertegenwoordiger.

HEUVELRUG/REGIO Het wordt een spannende week voor Dennis Jansen. Volgende week vrijdag (23 oktober) wordt tijdens de Nacht van de Verenigde Naties bekend of hij zich de komende twee jaar VN-jongerenvertegenwoordiger ‘Duurzame ontwikkeling’ mag noemen. 

De 22-jarige Amersfoorter is samen met Amsterdammer Stijn Verwoest kanshebber om de prestigieuze functie te gaan vervullen. ‘Jongerenvertegenwoordigers vormen de schakel tussen Nederlandse jongeren en wereldleiders’, schrijft de Nationale Jeugdraad in een persbericht. De Jeugdraad, koepelorganisatie van landelijke organisaties voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar, is de drijvende kracht achter de..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.