‘Samen houden we het Bosbad open’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

‘Samen houden we het Bosbad open’

26 aug, 06:42 Recreatie
Bosbad Leersum
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus zijn bestuursleden ’s morgens vroeg en ’s avonds bij het Bosbad aanwezig om hun plannen toe te lichten.
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus zijn bestuursleden ’s morgens vroeg en ’s avonds bij het Bosbad aanwezig om hun plannen toe te lichten.

LEERSUM Nu het einde van het zwemseizoen nadert, kijkt het bestuur van Bosbad Leersum vast vooruit naar 2021, het jaar waarin het Bosbad 50 jaar bestaat. Vanwege grote financiële tegenvallers door corona en het uitvallen van het regelsysteem, wil het bestuur in 2021 nog meer gaan werken met vrijwilligers. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus zijn bestuursleden ’s morgens vroeg en ’s avonds bij het Bosbad aanwezig om hun plannen toe te lichten en met geïnteresseerden in gesprek over verschillende mogelijkheden om het Bosbad te (onder)steunen.

Het seizoen 2020 was door COVID-19 anders dan voorgaande jaren. Ondanks alle protocollen en maatregelen organiseerde het bestuur toch al snel het banenzwemmen als sportactiviteit met online reserveringen, en vervolgens het recreatief zwemmen voor gezinnen en jeugd tot en met 17 jaar. Het heeft het nodige gevraagd om zowel de sport als de recreatie in goede banen te leiden, tegelijkertijd hebben..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.