Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid

30 november 2022 om 13:38 Politiek
Google Maps
Google Maps

DRIEBERGEN Het nieuwbouwplan van de Landelijke Eenheid op sportpark De Woerd stuit op onoverkomelijke bezwaren van de gemeente en de provincie. Het Heuvelrugcollege heeft het principeverzoek van de politie daarom afgewezen. In een toelichting woensdagochtend betitelde wethouder Gerrit Boonzaaijer (SGP) het huidige voorstel als kansloos. De gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan met de afwijzing, maar dat lijkt een formaliteit.

Omdat de huidige kantoren van de Landelijke Eenheid aan de Hoofdstraat niet meer aan de eisen van de tijd voldoen, legde de politie afgelopen voorjaar een verhuisplan voor aan de gemeente. Het idee was om een nieuwbouwcomplex op het huidige sportpark te vestigen. Daar zouden verschillende diensten gehuisvest kunnen worden, die nu nog z..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.