Utrechts landschap in beeld voor verhuizing sportvelden - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Utrechts landschap in beeld voor verhuizing sportvelden

27 jun, 11:59 Nieuwbouw
Google Maps
Afbeelding

DRIEBERGEN De mogelijke annexatie van sportpark De Woerd door de politie werpt zijn schaduw vooruit. In de zoektocht naar nieuwe locaties voor de huidige gebruikers van De Woerd, heeft de gemeente onlangs gesprekken gevoerd met natuurorganisatie Utrechtse Landschap. Dat blijkt uit de antwoorden van het college op vragen van CDA-raadslid Peter Kranenburg. 

De politie beschouwt de sportvelden als de ideale plek voor de nieuwbouwplannen van de Landelijke Eenheid. Het perceel grenst aan de huidige huisvesting en voldoet qua ligging en logistiek aan de meeste wensen. In andere locaties in Utrechtse Heuvelrug en omgeving is de politie niet geïnteresseerd, zegt het college. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.