Afbeelding
Partij voor de Dieren Utrechtse Heuvelrug

PvdD presenteert verkiezingsprogramma in braille tijdens Wereldbrailledag

4 januari 2022 om 14:41 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

DOORN Vooruitlopend op de presentatie van het verkiezingsprogramma op 17 januariaanstaande, presenteerde de Partij voor de Dieren Utrechtse Heuvelrug op 4 januari 2022, tijdens Wereldbrailledag, het verkiezingsprogramma voor Utrechtse Heuvelrug in braille.

Het verkiezingsprogramma in braille is aangeboden aan Erwin Schenk, werkzaam bij Bartiméus in Doorn. Lijsttrekker Jolande Baudet-Kors: ,,We willen de afstand tussen de bewoners van Bartiméus en de inwoners van Utrechtse Heuvelrug zo kort mogelijk houden. Voor ons is ieder individu waardevol en telt evenveel mee. Dit willen we laten zien door het programma in braille te overhandigen aan een inwoner uit Doorn, die dagelijks werkt met en samenwoont met bewoners van Bartiméus.

TAALCORRECTIES Het verkiezingsprogramma in braille is lokaal gemaakt in samenwerking met Dennis ten Boske van Dorestad Services uit Wijk bij Duurstede. Jolande Baudet-Kors:,,Heel bijzonder is dat Dennis tijdens het opmaken van de tekst in braille nog taalcorrecties heeft doorgevoerd, waar wij zelf overheen hadden gelezen. Fantastisch toch dat we een ondernemer van dit kaliber in onze directe omgeving hebben? Hier zouden veel meer organisaties gebruik van moeten maken!”

Naast een versie in braille presenteert de Partij voor de Dieren Utrechtse Heuvelrug op 17 januari aanstaande het verkiezingsprogramma voor Utrechtse Heuvelrug in diverse formaten: A4, pdf, online, in begrijpelijk Nederlands en als luisterboek.

advertentie
advertentie