Anouk Haaxma raadslid van het jaar: ‘Kan het niet linksom, dan rechtsom’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Anouk Haaxma raadslid van het jaar: ‘Kan het niet linksom, dan rechtsom’

30 dec, 11:26 Politiek
Twitter Frits Naafs
Burgemeester Naafs overhandigt de bokaal en een bloemetje aan Anouk Haaxma.
Burgemeester Naafs overhandigt de bokaal en een bloemetje aan Anouk Haaxma.

LEERSUM Anouk Haaxma, fractievoorzitter van BVHlokaal, werd tijdens de laatste raadsvergadering van 2020 uitgeroepen tot raadslid van het jaar. Ze was verrast, want de eerste ronde van de verkiezing had ze niet eens meegekregen.

Burgemeester Naafs leidde tijdens de digitale vergadering de bekendmaking in met de volgende woorden: ,,Het is iemand die scherp kan zijn in de raad - soms heel scherp -, die out of the box kan denken en die ontvankelijk is voor argumenten van anderen.” Haaxma wist hierdoor meteen dat zij was uitverkozen en reageerde als volgt: ,,Bedankt, maar het voelt wel een beetje ongemakkelijk want we doen..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.