D66 kritisch over huisjesbouw op Laag Kanje - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

D66 kritisch over huisjesbouw op Laag Kanje

31 aug, 15:34 Politiek
Willem de Lange
Henschotermeer
Henschotermeer

MAARN Er klinkt politieke kritiek op de overname van de voormalige camping Laag Kanje door EuroParcs, afgelopen voorjaar. Het Apeldoornse familiebedrijf is kort na de overname al begonnen met de bouw van nieuwe vakantiewoningen op het terrein. Inwoners vermoeden dat dit al geruime tijd van tevoren in stilte is voorbereid. D66-raadsleden Karin Oyevaar en Erik van Buiten willen het naadje van de kous weten.

D66-fractie heeft schriftelijke vragen ingediend. De partij wil van wethouder Rob Jorg (VVD) weten of de gemeente al eerder op de hoogte was van de bouwplannen van EuroParcs. Oyevaar en Van Buiten zeggen bezorgd te zijn over de commerciële ontwikkelingen in het Maarnse buitengebied. Behalve de bouwactiviteiten op Laag Kanje heeft ook de nieuwe, commerciële exploitant van het Henschote..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.