Bos en Crispijn vertelden verhalen over de rol van het toeval, het ontstaan van een lied en de kracht van stilte.
Bos en Crispijn vertelden verhalen over de rol van het toeval, het ontstaan van een lied en de kracht van stilte. Protestantse Wijkgemeente Amerongen

Stef Bos en Rob Crispijn met uitverkochte voorstelling ‘Er is meer’ in Amerongse Andrieskerk

28 september 2023 om 12:35 Podiumkunsten

AMERONGEN In een uitverkochte Andrieskerk in Amerongen konden bezoekers afgelopen dinsdag genieten van een voorstelling van Stef Bos en Rob Crispijn, getiteld ‘Er is meer’. De avond werd georganiseerd door Stichting Vrienden van de Andrieskerk en de Protestantse Wijkgemeente Amerongen.

Bos en Crispijn vertelden verhalen over de rol van het toeval, het ontstaan van een lied en de kracht van stilte. Eerstgenoemde zong bekende nummers van eigen hand, zoals ‘Papa’ en ‘Het roer moet om’. Maar ook nummers uit het grote tekstrepertoire van Crispijn, die bekend zijn geworden door Herman van Veen en die Bos ooit inspireerden om zelf te gaan schrijven.

,,We leven in een lastige tijd met veel problemen en conflicten. Deze beide mannen vinden elkaar in het besef dat er meer is dan winstbejag, grensoverschrijdend gedrag of burenruzies. En dat als we iets verder kijken, iets dieper graven, de wereld een wonderbaarlijke plek is, zo spannend en divers dat je er nooit op uitgekeken raakt. Want er is meer, altijd meer”, aldus de organisatie. ,,Een boeiende, afwisselende voorstelling van twee theatermakers, die zich ook in de setting van een kerk heel goed op hun gemak voelden en het publiek meenamen in hun gedachten.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie