Afbeelding
Photo by Milad Fakurian on Unsplash

4 items om de naamsbekendheid van je bedrijf mee te vergroten

21 juni 2022 om 07:27 Partnercontent

Bedrukte waterflessen, opvouwbare paraplu’s of een gepersonaliseerd keukenschort? Met verrassende giveaways kun je jouw business op een eenvoudige manier onder de aandacht brengen. Heb jij deze zomer grootste plannen voor een eigen onderneming? In dit artikel geven we je vier handige tips om de naamsbekendheid van de onderneming te vergroten.

Klantenbinding creëren

Natuurlijk is het fijn dat relatiegeschenken extra veel zichtbaarheid creëren voor het bedrijf. Het is daarom heel belangrijk om in gifts te investeren, omdat deze de relaties mogelijk kunnen versterken. Dit zorgt ervoor dat je bestaande relaties verder kunt uitbouwen of verstevigen. Met een passend geschenk laat je jouw waardering zien richting de ontvanger. Wie erin slaagt om een persoonlijk cadeau te geven valt dus op, in de positieve zin.

Gepersonaliseerd keukenschort

Nu de zomer bijna in zicht is, is het een uitstekend idee om de klanten een echte blijk van waardering te geven. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen om keukenschorten aan te schaffen. Deze gepersonaliseerde schorten kunnen perfect gebruikt worden om jouw klantenbinding een flinke boost te geven. Het is een heel praktisch relatiegeschenk, want het barbecueschort beschermt tegen vetspetters die van de barbecue komen.

Professionele look

Juist door de verstelbaarheid zijn de keukenschorten gemakkelijk op maat te maken, waardoor je ze aan vrijwel iedere klant kunt meegeven. Kies bij voorkeur voor comfortabele schorten met hengsels van kunstleer: deze hebben een hele professionele look. Ze zijn ideaal voor kleinschalige evenementen, zoals barbecues met zakelijke relaties. Daarnaast kunnen de schorten gebruikt worden in de keuken van een restaurant, want zijn multifunctioneel en vlekbeschermend.

Sportieve musthaves

Met een bedrukte waterfles kun je de concurrenten op een eenvoudige wijze aftroeven. Je kunt deze sportieve musthave laten graveren met een logo. Zo combineer je duurzaamheid met een luxe touch! Hierbij wordt het logo met de hitte van een laserstraal aangebracht op de waterfles. Dit geeft een super-de-luxe uitstraling, omdat de ondergrondkleur van het product helemaal naar boven komt. Naast bedrukte waterflessen kun je ook voor een aluminium sportbidon gaan, die je zowel rondom als aan de voor- of achterkant kunt voorzien van een logo.

Subtiele uitstraling

Wil je met kop en schouders boven de concurrent uitsteken? Dan kun je overwegen om stijlvolle paraplu’s te laten bedrukken in full colour en rondom. Hierbij wordt meestal gebruikgemaakt van een digitale druk, waarbij de inkt direct wordt aangebracht op de paraplu’s. Uiteraard kun je voor een subtiele uitstraling het handvat laten graveren. Kies voor een opvouwbare paraplu met bedrukking of ga voor een fraaie paraplu voorzien van een logo, zodat de klanten stijlvol voor de dag komen.

Bamboe powerbank

Heb je voor de klanten veel gepersonaliseerde gadgets in huis? Dan kun je ervoor kiezen om in bamboo powerbanks te investeren: draagbare opladers met een ingebouwd zonnepaneel en een behuizing van bamboe. Het is een slimme manier om indruk te maken, want door powerbanks te bedrukken ben je letterlijk en figuurlijk een life saver. Wanneer je deze opladers in de zon zet of in direct daglicht, dan zullen ze meteen opladen. Bovendien is bamboe een echt natuurproduct en zijn er allerlei variaties in grootte en kleur, wat invloed heeft op het decoratieresultaat.

Wanneer je voor deze voordelige musthaves kiest, kun je direct maximale impact maken! 

advertentie
advertentie